NAGRADNE IGRE

Win!

Jesi zaaaa… dobar shopping? Ako je odgovor potvrdan, onda si na pravom mjestu!


Osvoji glavnu nagradu od 7 tisuća eura u Kauflandu!

KAKO DO NAGRADE?

Sve što trebaš je dobro se plasirati u našoj ‘memory’ igri u eteru nakon čega stižemo u tvoj grad – Osijek, Rijeku, Zagreb ili Split.

PRAVILA IGRE:

U bravo! studiju nalazi se posuda s četiri kuglice od kojih svaka predstavlja jedan gra: Zagreb, Rijeku, Split i Osijek. Prije igre, iz posude izvlačimo jednu kuglicu (grad), nakon čega se imaš priliku prijaviti pozivom na besplatni broj 0800 1007. U pozivu trebaš navesti svoje ime, prezime, grad i viknuti ‘Ajmo Zagreb /Rijeka / Split / Osijek’, ovisno o tome za koji grad želiš igrati.

Ako natoveš prvi/a, igraš!

Puštamo ti snimku u kojoj netko od naših DJ-a nabraja 20 proizvoda koji se mogu naći u asortimanu Kauflanda, a tvoj zadatak je u 15 sekundi ponoviti što više proizvoda.

U periodu od 06. do 19. rujna, svakog radnog dana imamo četiri igrača čiji plasman bilježimo i na temelju kojeg radimo bodovnu ljestvicu za svaki grad. Četiri finalista (po jednog za svaki grad), biramo 19. rujna nakon zadnje igre.

FINALE za glavnu nagradu:

Nakon objave finalista, svaki bravo! show izvlači jednu kuglicu s imenom grada i zajedno sa
slušateljem koji igra za taj grad čini tim tog grada.

U periodu od 20. do 22. rujna, svaki tim priprema se za finale koje će se održati 23. rujna u 4 poslovnice Kauflanda (Zagreb, Rijeka, Osijek i Split).

Svaki igrač i njegova pratnja imaju zadatak odabrati u Kauflandu minimalno 15 proizvoda koje žele, uz novčani limit koji će saznati na licu mjesta. Za to imaju vremensko ograničenje od 5 minuta, unutar kojih trebaju doći do zaposlenika Kauflanda koji mjeri vrijeme. On ih nakon igre upućuje do blagajne gdje će se svaki proizvod skenirati te će se na kraju dobiti ukupna cijena proizvoda koje su izabrali.

Pobjednik je onaj tko bude najbliži traženom novčanom limitu. Za ostale timove, pripremili smo i utješne nagrade (750, 300 i 150 eura na darovnoj kartici Kauflanda).

Sretno! 😀 😀